Yıldız'dan fotoğraf sergisi

Yıldız

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen emekli öğretmen İbrahim Yıldız'ın fotoğraf sergisi ilgi gördü.

Dursun Mirza: . Çağdaş toplum olmak istiyorsak bilime kültüre,  sanata önem vermek zorundayız’’

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen emekli öğretmen İbrahim Yıldız’ın fotoğraf sergisi ilgi gördü.

Kültür Sanat Merkezi’ndeki serginin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı. Mirza konuşmasında  ‘’ Çağdaş toplum olmak istiyorsak bilime kültüre,  sanata önem vermek zorundayız’’ dedi.

 Kültür sanat merkezimiz sanatın farklı dallarında  güzelliklere ev sahipliği  yapmaya devam ettiğini de hatırlatan Mirza, ‘’. Sergiler atölye çalışmaları tiyatro, dans ve halkoyunları kursları,  çok sayıda gencimiz bu mekandan keyifle yararlanıyor. Artık belediyemiz tarafından işletilmeye başlanan Barış Manço Kültür Merkezi’nde  farklı içerikli programlar halkımızla buluşuyor. Bandırma da kültür ve sanatın çok daha geniş kitlelere yayılmasına katkı sağlayan bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Bilim ve sanat bir kuşun iki kanadı gibidir. İki kanadı kullanabilen toplumlar  uçar ve özgür olurlar. Çağdaş toplum olmak istiyorsak bilime kültüre,  sanata önem vermek zorundayız’’

Seyfettin Ertekin’de  yaptığı konuşmada, Ülkemizin fotoğraf sanatını uluslar arası boyutlara taşıdığına vurgu yaparak, Bandırma’dan da bu başarılara imza atan sanatçılar var’’ dedi.

Sanatçı İbrahim Yıldız’da  fotoğraflarını sanata dönüştürdüğünü vurgulayarak, ortaya benim açımdan güzel kareler çıktı. Şimdi onları sizlerin beğenisine sunuyorum. ‘’ dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza İbrahim Yıldız’a bir plaket verdi.  Sergi 26 Aralık tarihine kadar açık kalacak.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı